Aandacht voor wat er in je leeft
tijdens zwangerschap, geboorte en kraamtijd

Waar je ook bent in je reis van zwangerschap, geboorte en kraamtijd, je kunt bij mij op elk moment instappen om dieper in contact te komen met jouw innerlijke wijsheid en vertrouwen.
Tijdens je zwangerschap kun je terecht voor zwangerschapscoaching, massage, rituelen en zwangerschapsdans. Onder geboorte lees je meer over hoe je je kunt voorbereiden op je bevalling: met mij als doula of in privésessies met je partner. In je kraamtijd kom ik bij je thuis voor kraamcoaching, kraammassage, een sluitingsritueel en baby welkom ceremonie. Na je kraamtijd kun je komen meedoen aan vrouwencirkels. Wat past bij jou?

Zwangerschap

Zwangerschapscoaching:
aandacht voor wat er in je leeft

Rituelen & ceremonies:

stilstaan bij belangrijke momenten

Massage:

zak dieper in je lichaam en geef je over aan ontspanning

Rock your Baby:

wil je meer energie tijdens je zwangerschap?

Lees meer

Geboorte

Doulaservice:
liefdevolle aandacht tijdens jouw/jullie gehele reis langs zwangerschap, geboorte, kraamtijd en het beginnende ouderschap.

Je partner als doula:
fysieke, emotionele en mentale steun tijdens zwangerschap, geboorte en kraamtijd, vanuit een diepere verbinding met elkaar.

'Eindeloos geduld' ritueel:
dit ritueel is er om terug te komen bij jouw innerlijke rust en kracht.

Lees meer

Kraamtijd & moederschap

Kraamcoaching:
op verhaal komen na je bevalling

Kraammassage:
voor een zachte landing

Kraamrituelen & -ceremonies:
betekenis geven aan deze grootse gebeurtenis

Vrouwenkracht Verdiepingscirkels:
1daagse ontmoetingen
met je wijze wilde ware zelf

Maanmoeders vrouwencirkels:
herkenning, ontspanning, wijsheid

Lees meer

Dankjewel lieve Monique voor een zeer positieve ervaring van onze zwangerschap, bevalling en kraamtijd: we hadden het niet zonder je willen meemaken! Alles liep zoals gepland. Wat een droombevalling!

Charissa en Theo, Fiene en Oskar

Je hebt zoveel kennis en communiceert zo liefdevol, duidelijk en vooral met oprechte aandacht. Na elke sessie voelde ik me zo energiek en had ik veel vertrouwen in de bevalling. Je voelde voor mij tijdens het gehele proces (zwanger-bevallen-kraamtijd) aan als een vriendin, doula en relatietherapeut in-één en ik gun iedere zwangere vrouw een doula zoals jij!

Michelle

Het bezoek en de steun van Monique in de kraamweek heb ik als onmisbaar ervaren en heeft me enorm geholpen om opnieuw te bepalen wat belangrijk voor me was en wat ik nodig had. Mede hierdoor kon ik sneller herstellen en betere keuzes voor mijzelf maken.

Nina & Rogier

Monique was voor ons allebei een steunpilaar, een rots in de branding, die bij alles wat er gebeurde onze keuzevrijheid voorop bleef stellen. We zijn heel blij en dankbaar met de steun van Monique bij deze mijlpaal in ons leven.

Meike, Joost en Puk

Our babies were born through a planned C-section. Monique helped us to go through all of these changes, accept them and make the birth of our babies a beautiful experience. Now I can say that this hour in the operating room was the most beautiful hour of my life. Monique had a big part in it.

Karina & Meiyer

Pin It on Pinterest